Despre noi

De ce sa alegi Dental Flash?

La centrul Dental Flash, puteti avea deplina incredere in calitatea superioara a serviciilor noastre, oferite de echipe profesioniste de medici stomatologi si radiologi.
Pregatirea profesionala a tuturor specialistilor nostri, stomatologi si radiologi, a fost supusa unui proces de selectie riguros pentru a permite centrului Dental Flash sa va ofere cel mai bun nivel de ingrijire.

Aceste standarde sunt mentinute de programe de educatie continua pentru intreg personalul, astfel incat sa puteti fi sigur ca medicul dentist va lucra intotdeauna cu cele mai recente inovatii in domeniu.
Medicii stomatologi, igienisti si asistente medicale, sprijiniti de manageri si receptioneri, lucreaza impreuna pentru a oferi cele mai inalte standarde de stomatologie si o exceptionala ingrijire a pacientului.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este sa oferim stiinta si tehnologia de cea mai inalta calitate bazata pe produse superioare din punct de vedere tehnic si servicii exceptionale care imbunatatesc vietile oamenilor.
La Dental Flash vom evalua continuu protocoalele de tratament pentru a va asigura ca veti primi tratamente dovedite stiintific a fi eficiente.

Obiectivul nostru

Tratamentul stomatologic fara durere.

Promisiunea noastra

  • va oferim servicii de inalta calitate efectuate de catre cei mai buni specialisti in domeniu.
  • va oferim tratamente eficiente dovedite stiintific, pentru a ne asigura ca vom depasi asteptarile dvs. in materie de durata si calitate a tratamentului. Nu facem compromisuri in ceea ce priveste tratamentele.
  • ne vom asigura ca sunteti tratat de catre medicul cel mai potrivit pentru a efectua procedura.
  • vom discuta cu dvs. despre toate optiunile de tratament.
  • va vom oferi intotdeauna cea mai buna optiune.
  • vom discuta sincer cu dvs. toate argumentele pro si contra, pentru a ne asigura ca ne ve-ti da un consimtamant bine informat in ceea ce priveste tratamentul ales.

.